PERICOLUL N-A TRECUT! 214 cazuri noi de COVID-19 (dintre care 5 in PRAHOVA!) de la ultima raportare! Numarul pacientilor care s-au vindecat a ajuns la 17.187!

Read Time:1 Minute, 24 Second

Grupul de Comunicare Strategică informează că până marți, 23 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 24.505 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Vestea bună este că, dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.187 au fost declarate vindecate și externate, însă, raportarea la ultimele 24 de ore indică faptul că numărul pacienților vindecați e mai mic decât acela al cazurilor noi!

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate 214 noi cazuri de îmbolnăvire.

PRAHOVA ARE 5 CAZURI NOI!

La nivelul județului Prahova, în data de 23 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1827 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore au ieșit de sub această măsură 237 de persoane și au intrat alte 291. În carantină instituționalizată se află 18 cetățeni.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, au fost testate 5777 persoane, dintre care 240 au fost confirmate cu noul coronavirus. Opt dintre acestea au decedat, iar 105 au fost declarate vindecate și externate

În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2, sunt internați șapte pacienți.

Echipaje mixte din cadrul Ministerului Afacerilor de Interne (MAI) au continuat acțiunile privind ordinea și siguranța publică și alte misiuni impuse de contextul actual.

Astfel, pe parcursul zilei de 22 iunie 2020, în cadrul acțiunilor punctuale, au fost verificate două societăți comerciale. Au fost legitimate 91 de persoane și oprite în trafic 52 autoturisme. De asemenea, au fost efectuate verificări la 1739 de persoane dintre cele care se aflau în izolare la domiciliu.

 DETALII: Situatia actualizata a cazurilor de coronavirus

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Cate teste de Covid-19 s-au facut in Prahova pana pe 23 iunie si cate sunt pozitive
Next post DNA l-a pus sub control judiciar pe directorul Unifarm, Adrian Ionel; printre acuzatii – luare de mita