Peste 1.000 de interventii au avut echipajele Ambulantei în ultimele 3 zile! 2 copii gasiti în Ploiesti in coma alcoolica!

Read Time:1 Minute, 17 Second

În intervalul 1-3 noiembrie, echipajele SAJ Prahova au intervenit, atenție, în nu mai puțin de 1012 cazuri de urgență, pe toată raza județului. Dintre acestea, doar 7 au fost accidente rutiere grave, dintre care unul, din păcate, s-a soldat cu decesul unui bărbat. Potrivit raportului de gardă al SAJ Prahova, toate aceste evenimente s-au soldat cu 8 victime.
Răniții s-au ales cu traumatisme hemitotace, toracice, traumatisme la membre sau faciale, leziuni, traumatism cranio-cerebral deschis, hematoame etc.
În același interval, un caz aparte a fost cel în care echipajele de urgență au fost nevoite să intervină pentru salvarea a doi băieți de 5, respectiv 6 ani, pe strada Albăstrelelor din Ploiești. Băiatul în vârstă de 5 ani a fost diagnosticat cu stare de comă GCS8, iar cel de 6 ani în stare avansată de ebrietate, ambii din pricina unei intoxicații etanolice. Cei doi minori au ajuns la Spitalul de Pediatrie Ploiești.
O altă situație dificilă s-a înregistrat la Comarnic unde s-a intervenit pentru un bărbat de 62 de ani cu hipotermie severă, cu temperatură de 28,1 grade C. Pacientul a fost transportat la SJU Ploiesti.
Duminică seară, echipajele de Urgență au ajuns și la Boldești-Gradiștea, pentru salvarea a două fetițe-, una de 7 ani, cealaltă de 13 ani, ambele intoxicate cu monoxid de carbon.

foto: ziare.com

În intervalul 1-3 noiembrie, echipajele SAJ Prahova au intervenit, atenție, în nu mai puțin de 1012 cazuri de urgență, pe toată raza județului.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Inca o veste care confirma ritmul in care se modernizeaza SJU Ploiesti. Asta inseamna si dotari cu aparatura de ultima generatie!
Next post Guvernul isi propune sa realizeze in parteneriat public-privat o banca de sange, plasma umana si celule stem