Petrece-ți serile îmbrăcată într-o pijama satin elegantă (P)

Read Time:3 Minute, 29 Second

Este o pijama din satin doar o simplă ținută de seară? Sau aceasta ascunde mai multe secrete, pe care le vom dezvălui curând? Pijamalele satinate sunt printre cele mai elegante ținute de seară. Orice femeie trebuie să aibă în garderobă o astfel de ținută. De ce ar trebui să ai și tu o astfel de ținută sau să dăruiești una cuiva special?

Kimono elegant de la un brand și mai elegant

Pijamalele satinate se găsesc în mai multe forme. Astfel, putem distinge câteva tipuri de compleuri satinate:

  1. Kimono-uri;
  2. Cămăși de noapte din mătase satinată;
  3. Seturi damă din două piese, cu mânecă lungă sau scurtă;
  4. Pijamale din două piese.

Aceste ținute prezintă mai multe avantaje, care vor fi discutate în detaliu în rândurile care urmează. Serile oricărei femei trebuie petrecute în cea mai mare relaxare, pentru a putea fi pregătită psihic pentru următoarea zi. Tu ce faci pentru a te relaxa?

Vei afla, de asemenea, de ce aceste ținute pot fi purtate și pe timp de zi, nu doar în timpul nopții. Pijamalele din satin sunt, probabil, cele mai populare pijamale în ziua de astăzi, concurând cu cele din bumbac. Urmează să aruncăm o privire către unele avantaje ale pijamalelor satinate.

Pijamalele satinate pot fi purtate și în timpul zilei

Când ne gândim la pijamale matase, ne vine în minte noaptea. Noaptea este cea care ne anunță că este timpul pentru somn. Ce altceva asociem cu somnul? Pregătirea patului, un duș înainte de culcare, stabilirea planurilor pe ziua următoare. Însă niciodată nu uităm de pijamale.

Pijamalele satinate, pot, în schimb, să fie ținute și pe timp de zi. Ne referim aici în mod special la momentele în care dorești să îți petreci timpul în casă. Ai timp liber, dar ai vrea să îl petreci în camera ta? Atunci poți sta relaxată într-o pijama satin scurta.

Uneori nici nu poți constata că porți o pijama. Ea este atât de elegantă încât îți este greu să constați că o poți purta și prin casă, în timpul zilei. Astfel, te poți bucura de eleganța acestui compleu satinat în orice moment al zilei.

Compleurile satinate vin în diferite culori

Cui nu îi place să își potrivească hainele cu propria personalitate? Se spune că și culorile hainelor pe care le purtăm sunt indici ale personalității noastre. Astfel, poți alege culorile preferate și pentru pijamalele tale din satin. Care este culoarea ta preferată?

La brandul La Nuit, poți opta pentru câteva culori atent alese să reflecteze diferite fațete ale personalității tale:

  • Roz pudră;
  • Roșu;
  • Bleumarin;
  • Ivoire;
  • Negru.

Fiecare culoare are propria simbolistică. De exemplu, negrul este culoarea nopții și a misterului. O cămașă de noapte neagră inspiră intrigă și dă o aură misterioasă purtătoarei.

În aceeași ordine de idei, rozul pudră este o culoare mai inocentă. Ea exprimă iubirea pură și lipsită de prejudecăți sau alte aspecte serioase. În polul opus, avem culoarea roșie, care este culoarea pasiunii și a dorinței. Astfel, pijamalele pot fi o extindere a personalității tale în funcție de culoare.

Pijamalele satinate sunt ușor de spălat și și mai ușor de depozitat

O pijama satin lunga pote fi curățata în două moduri: la mașina de spălat și de mână. Diferențele le găsiți în tabelul de mai jos:

Mașină de spălatManual
Pijamalele satinate se adaugă cu alte haine delicate, separate sau nu de un săculeț de haineAi nevoie de un lighean umplut cu apă pentru a fi spălate singure
Se folosește detergent special pentru haine satinate sau doar detergent pentru haine delicateSe folosește detergent pentru haine delicate și se respectă instrucțiunile de pe eticheta pijamalelor
Se spală cu apă receSe spală cu apă călduță, nici prea rece, nici prea caldă

De ce ai opta pentru furouri satinate de la brandul La Nuit?

Orice femeie dorește să fie fericită cu propriul corp. Din acest motiv, știm cât de important este să alegi hainele care să ofere siguranță propriului corp. Brandul La Nuit poate oferi această siguranță corpului, mulțumită ținutelor elegante din satin.

Brandul La Nuit urmărește să combine confortul și senzualitatea. De aceea, recomandăm cu căldură pijamalele satinate de la acest brand. Uită de grijile zilei de astăzi și oferă-ți momente de relaxare cu ținute din satin de calitate premium!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Computerele tomograf portabile de la Proton revoluţionează imagistica medicală (P)
Next post CAND VREI, POTI! Si… chiar SALVEZI VIETI! Cum a scapat din ghearele mortii un localnic din Bustenari?!