Policlinica cu plata – de ce sa alegi o clinica medicala privata pentru investigatiile tale?

Read Time:2 Minute, 32 Second

O clinica medicala privata sau o policlinica cu plata, cum este denumita de multe persoane, este cea mai buna optiune pe care o ai pentru a realiza investigatii medicale (in principal) intr-un mod rapid, eficient si deseori avantajos din punct de vedere al costurilor.

De departe cel mai mare avantaj al interactiunii cu o astfel de policlinica este accesibilitatea. Daca ai nevoie de o programare cat mai curand cu putinta, o clinica medicala privata este solutia.

Iata cateva alte motive pentru care sa colaborezi cu o astfel de clinica!

Posibilitatea de a realiza o programare online sau telefonic cu usurinta

Dupa cum probabil stii, interactiunea cu alte sisteme medicale poate fi una destul de inceata si anevoioasa. Nu ai posibilitatea de a face o programare online si deseori, trebuie sa te intalnesti mai intai cu medicul specialist sau de familie pentru ca acesta sa iti faca o recomandare.

Astfel, vei fi nevoit sa lucrezi conform programului medicilor si disponibilitatii acestora. In multe cazuri, acest lucru implica necesitatea mai multor zile libere de la locul de munca pentru a-ti garanta o programare pentru o simpla consultatie.

Beneficiezi de servicii medicale complete

O policlinica cu plata iti poate pune la dispozitie mai multe departamente, servicii si proceduri medicale. Astfel, o singura programare este de ajuns pentru a incepe procesul de prevenire, ameliorare sau tratare a unei afectiuni. In plus, multe clinici private pot face consultatii gratuite in baza biletului de trimitere de la medicul de familie. Astfel, tot ce iti mai ramane de facut pentru tratamente de calitate este o programare telefonica sau online.

O clinica medicala privata poate oferi ajutor tuturor membrilor familiei, devenind astfel un partener de incredere care poate garanta sanatatea celor apropiati tie.

Exista posibilitatea de decontare prin CAS

Din ce in ce mai multe policlinici cu plata accepta decontarea anumitor consultatii (si servicii) medicala prin intermediul CAS. Totusi, vei avea nevoie de un bilet de trimitere de la medicul de familie. Desigur, intregul proces va fi mult mai rapid, chiar daca va trebu sa te consulti mai intai cu medicul de familiei si mai apoi sa faci o programare la o clinica medicala privata.

Posibilitatea de decontare prin CAS iti ofera sansa de a beneficia de consultatii realizate de specialisti in domenii variate fara plata. Astfel, iti vei putea gestiona afectiunile intr-un mod rapid si fara stres.

Colaboreaza chiar acum cu centrul Up Medical!

Up Medical este o policlinica cu plata cu peste 15 tipuri de servicii medicale la dispozitia fiecarui pacient. Policlinica este caracterizata de ingrijire multidisciplinara complexa, asistenta integrata de specialitate, dar si de tehnologie performanta utilizata in cadrul fiecarui departament.

Astfel tu, ca si pacient Up Medical, ai parte de cele mai bune servicii din industrie – fie ca este vorba despre o simpla consultatie, despre o interventie non-invaziva sau despre o operatie chirurgicala.

Policlinica cu plata Up Medical ofera tuturor pacientilor sai posibilitatea de a realiza o programare online sau telefonic – nu ezita sa contactezi reprezentantii policlinicii daca ai nevoie de ajutor sau informatii suplimentare!

(P)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Bihor va aveain curand… parcare supraetajata! Noi, la Ploiesti…
Next post Probleme cu circulația sângelui? 3 metode la îndemână prin care să o îmbunătățești