PRAHOVA: Aproape zilnic, cazuri de intoxicatii acute voluntare cu medicamente!

Read Time:57 Second

Miercuri, o nouă zi plină la Serviciul de Ambulanță Prahova. Miezul săptămânii s-a materializat, astfel, în nu mai puțin de 347 de intervenții de urgență, pentru care s-au utilizat ambulanțe de tip B și C.
Din păcate, s-a înregistrat un nou caz de intoxicație acută voluntară, de această dată fiind vorba despre un bărbat de 57 de ani din Ploiești care s-a intoxicat voit cu medicamente. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență. În ultimele ziel au fost destul de dese cazurile de acest gen în județul Prahova.
Tot în cursul zilei de miercuri, un caz deosebit s-a petrecut la Băicoi (paralela 45), de unde a fost preluat de un echipaj medical un tânăr de 20 de ani cu plagă prin înjunghiere (regiunea scapulară dreaptă), compensat hemodinamic. De asemenea, tânărul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență.

Foto: NewsMed

Din păcate, s-a înregistrat un nou caz de intoxicație acută voluntară, de această dată fiind vorba despre un bărbat de 57 de ani din Ploiești care s-a intoxicat voit cu medicamente.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Stiute si mai putin stiute despre aspirina. In presa internationala
Next post Prima platforma online despre cancer pulmonar si biomarkeri