Procedura în caz de deces la București a unei persoane din alt județ (P)

Read Time:2 Minute, 16 Second

Pentru cei care locuiesc în provincie, cel mai bun doctor pentru a-și regăsi sănătatea pierdută este, de multe ori, trenul care duce la București. Cunoști desigur expresia, nu? Din păcate, nu în toate cazurile această decizie se dovedește a fi una cu rezultate pozitive, și se produce decesul persoanei respective. Cum se procedează în acest caz?

Preluarea corpului se face cât mai rapid

Atunci când decesul persoanei a avut loc la unul dintre spitalele din București, corpul acesteia se va depune la morga respectivei unități sanitare. De aici, corpul este preluat rapid de o firmă de pompe funebre din Capitală, și este păstrat la temperature scăzute până când urmează să aibă loc transportul funerar în localitatea de domiciliu sau până când trupul va fi preluat de o altă agenție de servicii funerare, preferată de cei dragi rămași în urmă.

Pot apela la o firmă de pompe funebre din București pentru servicii?

Nu este nicio problemă, ba din contră, chiar este indicat să procedezi așa, și vei vedea că ai parte de costuri avantajoase. Și aici poți opta pentru pachete funerare care să se potrivească bine cerințelor tale, poți alege chiar și două sicrie, unul pentru transportul funerar național și altul în care trupul persoanei decedate să fie așezat pentru priveghi și înmormântare în localitatea de domiciliu. Trebuie doar să discuți toate aspectele cu personalul firmei de pompe funebre care a preluat corpul acesteia de la morga spitalului și să vezi și care sunt recomandările lor în acest sens.

Lasă în seama profesioniștilor organizarea înmormântării

Pierderea cuiva drag nu este niciodată un moment peste care poți să treci cu ușrință. Cu atât mai mult cu cât decesul a avut loc în altă localitate, pe un pat de spital, unde persoana respectivă încerca să lupte din răsputeri pentru a-și recăpăta sănătatea. Cu toate acestea, trebuie ca tu, cel rămas în urmă, să iei cele mai bune decizii în ceea ce privește organizarea unei înmormântări care să respecte cadrul legal, dar și ceremonialul religios. Apelarea la o firmă de pompe funebre profesionistă nu este un moft, ci o necesitate, deoarece angajații acesteia au experiența necesară pentru a te ajuta. Este nevoie de multe acte care trebuie obținute rapid, iar în condițiile în care nu cunoști deloc Bucureștiul, vei pierde mult timp prețios. Aici se observă cel mai bine mâna de ajutor întinsă la nevoie de o firmă de pompe funebre profesionistă care se va achita cu brio de tot ceea ce este nevoie. Lasă-ți timpul de care ai nevoie pentru a-ți lua rămas bun așa cum se cuvine, de a anunța și alte rude de tristul eveniment, și de tot ce mai ține de tine. Restul, lasă-l în seama profesioniștilor!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Procedura în caz de deces la București a unei persoane din alt județ (P)
Next post Lista medicilor de familie din Prahova unde se pot face teste rapide antigen