0 3 minute o lună

Confortul şi siguranţa locuinţei noastre sunt esenţiale. Din nefericire însă, acestea pot fi perturbate uneori de invaziile de insecte care nu numai că ne pun într-o situaţie extrem de neplăcută, ci ne fac să ne simţim şi în pericol din punct de vedere al sănătăţii. Şi asta deoarece, după cum bine ştim deja cu toţii, dăunătorii casnici precum ploşniţele de pat, gândacii de bucătărie, furnicile, căpuşele sau ţânţarii, dar nu numai, sunt purtători de microbi care pot conduce la diferite boli grave, inclusiv salmonella, febra tifoidă sau gastroenterita. Prin urmare, pentru a reduce orice pericol, în momentul în care tocmai am sesizat apariţia insectelor în spaţiul locuinţei noastre, este necesar solicităm o intervenţie de dezinsectie în Bucureşti sau oriunde ne aflăm pe întreg teritoriul ţării.

De ce este importantă dezinsecţia

Dezinsecţia constă în prevenirea şi combaterea dăunătorilor care pot răspândi diverse boli prin înţepături sau prin contactul pe care îl au cu alimentele sau cu anumite suprafeţe. O astfel de metodă profesională este extrem de importantă, deoarece presupune utilizarea unor echipamente speciale şi a unor tratamente menite să rezolve problema dăunătorilor pe termen lung.

Cum are loc procesul de dezinsecţie

În funcţie de scopul pe care îl are, dezinsecţia poate fi profilactică (de prevenire) sau curativă (de combatere a unui focar activ). Această procedură de specialitate presupune, în funcţie de gradul de infestare în cauză, pulverizarea de insecticide specifice în locuri greu accesibile sau aplicarea unor capcane mecanice, menite să captureze insectele care s-au instalat într-un anumit spaţiu.

Nu ezita să soliciţi ajutorul firmei DDD Nord

Dacă eşti în căutarea unor firme autorizate şi specializate în dezinsecţie din Bucureşti, DDD Nord este soluţia. Această societate oferă celor interesaţi servicii de evaluare şi inspecţie gratuite şi lucrări pe bază de proces verbal, totul pentru o colaborare cât mai benefică şi onestă. Mai mult, datorită echipei de experţi pe care o are la bază, DDD Nord va interveni pentru tine la orice oră din zi sau din noapte, indiferent de gradul de infestare cu care te confrunţi, oferindu-ţi soluţii personalizate şi efectuând lucrări de dezinsecţie în Bucureşti sau oriunde pe teritoriul ţării la cele mai înalte standarde de calitate.