ROCKWOOL România susține sportul și comunitatea locală prin competiția Prahova River Bike Challenge

Read Time:1 Minute, 28 Second

Prahova River Bike Challenge, aflat la a doua ediție în acest an, a adunat sute de oameni pe colina din zona barajului Nedelea duminică, 7 mai. Mânați de entuziasm și spirit de competiție, 244 de oameni s-au înscris la evenimentul de ciclism care promovează mișcarea pe bicicletă, cel mai mic competitor fiind o fetiță de 3 anișori, 1 lună și 13 zile, iar cel mai vârstnic având 75 de ani.

Startul s-a dat la ora 10.00, când picii de 3-5 ani au pedalat pentru prima lor medalie la proba de 500 de metri. Cu fiecare categorie de vârstă, proba pe traseul de mountain bike a fost tot mai dificilă, urcând la 2 km pentru categoria 6-9 ani, la 8 km pentru categoria 10-14 ani, 12 km pentru categoria 15-17 și ajungând la 22 de km pentru cei peste 18 ani.

Pe un traseu cu o dificultate moderată, competitorii au pedalat pentru a scoate cel mai bun timp, iar cronometrul a indicat 46 min 57 sec pentru învingătorul la categoria 18-49 de ani, 22 km. La categoria 50+, au concurat 14 bicicliști, care au animat cel mai mult atmosfera datorită spiritului de echipă. Deși a fost un eveniment local, pasionații de ciclism au venit din București, Ilfov (Chitila, Snagov, Mogoșoaia, Dobrești, Corbeanca), Dâmbovița, Tulcea.

Sponsorul principal din acest an a fost ROCKWOOL România, producător de vată minerală bazaltică, un investitor important din județ. Acțiunile de susținere a comunităților în care își desfășoară activitatea Grupul ROCKWOOL sunt marcate de o implicare activă în plan social, de mediu, cultural și sportiv.

Forin Popescu, Business Unit Director ROCKWOOL Balkans, a dat startul pentru categoria 18-49 de ani, alături de primarul comunei Ariceștii Rahtivani, Gheorghe Orbu.

Detalii pe Prahova Business.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Mierea de Manuka: beneficii pentru sanatate si frumusete (P)
Next post Cum si-au petrecut romanii minivacanta de 1 Mai?