SAJ PRAHOVA: Peste 1000 de interventii de urgenta in weekend. Accident grav pe A3 si inca un deces prin spanzurare

Read Time:1 Minute, 40 Second

1036 de intervenții de urgență au avut echipajele SAJ Prahova în perioada 3-5 mai a.c.
Cele mai multe- 373 s-au înregistrat în cursul zilei de vineri, când au fost și 3 accidente grave pe raza județului, anume două la Mizil și unul la Vălenii de Munte. Tot vineri, a fost, din păcate, un nou caz de deces prin spânzurare, la Pleașa, victima fiind un bărbat de 62 de ani.
În aceeași zi, în satul olari (comuna Gherghița) s-a intervenit în cazul unei femei de 36 de ani, victimă a unei intoxicații acute voluntare cu medicamente. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești.
Accidentele rutiere s-au soldat cu 3 victime transportate la spital, dintre care un copil de 12 ani (în cazul evenimentului rutier de la Vălenii de Munte).
În cursul zilei de 4 mai, s-au petrecut doar două accidente rutiere grave. Unul la Pisculești, soldat cu o victimă-pieton: o femeie de 77 de ani, cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea stării de conștiență și traumatism glezna stângă.
Cel de-al doilea accident s-a petrecut pe autostrada A3. Victima, tot pieton, a fost de această dată o femeie de 55 de ani, cu politraumatism sever (TCC grav, plagă cot drept, fractură deschisă la ambele oase de la gamba dreaptă, fractură închisă ambele oase de la gamba stângă), în stop cardio-respirator, intervenție de resuscitare.
În cursul zilei de 5 mai, ambulanțele au intervenit la 335 de urgențe, dintre care un accident la Starchiojd, soldat cu rănirea unui bătrân de 80 de ani cu TCC (fără pierderea stării de conștiență).
Pe parcursul aceleiași zile, s-au înregistrat, însă două cazuri de intoxicații acute voluntare- una medicamentoasă, alta polimedicamentoasă.

Sursa foto: ziare.com

Cele mai multe cazuri- 373- s-au înregistrat în cursul zilei de vineri, când au fost și 3 accidente grave pe raza județului, anume două la Mizil și unul la Vălenii de Munte.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 4 MAI: ZIUA NATIONALA A INIMII. 60 % din totalul deceselor inregistrate in Romania sunt provocate de boli cardiovasculare
Next post 353 de interventii de urgenta ale SAJ PRAHOVA, luni, 6 mai. Etnobotanicele au bagat un tanar in spital!