Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești anunță înscrieri pentru programul de Asistent Medical de Farmacie: Oportunitatea de a îmbina pasiunea pentru medicină și chimie

Read Time:1 Minute, 47 Second

Farmacia este un domeniu esențial în cadrul sistemului de sănătate, iar rolul Asistentului Medical de Farmacie este unul vital în cadrul acestui sector. Astăzi, Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești este încântată să anunțe deschiderea înscrierilor pentru programul de Asistent Medical de Farmacie pentru anul academic 2023-2024.

Acreditată și cu o tradiție de peste 25 de ani în învățământul particular, școala noastră este dedicată formării viitorilor profesioniști din domeniul sănătății. Diplomele pe care le oferim sunt recunoscute atât la nivel național, cât și internațional, validând competențele și calificările dobândite în timpul studiilor.

Profesia de Asistent Medical de Farmacie oferă o varietate largă de oportunități profesionale. Ca asistent de farmacie, veți putea să lucrați în farmacii, spitale, laboratoare farmaceutice sau alte instituții care au nevoie de competențe specializate în acest domeniu. Veți avea șansa să vă folosiți cunoștințele pentru a ajuta pacienții să înțeleagă recomandările medicale și să utilizeze în mod corect medicamentele.

Procesul de înscriere este accesibil absolvenților de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat, conform prevederilor Legii Educației Naționale nr.1/ 2011, cu modificările și completările ulterioare. Înscrierile se realizează la secretariatul școlii, între orele 13-18, la adresa Ploiești, B-dul București nr. 39, corp AT4-8, în incinta UPG Ploiești. Programarea se poate realiza telefonic, la numerele 0724.89.05.48 sau 0723.298.193.

Admiterea se face în ordinea înscrierii, pe baza unui interviu vocational și a dosarului de înscriere.

Actele necesare înscrierii sunt:

  • Cartea de identitate – original + copie
  • Certificatul de naștere – original + copie
  • Diploma de bacalaureat sau de absolvire a liceului – original + copie simplă sau copie legalizată
  • Foaia matricolă a liceului – original + copie simplă sau copie legalizată
  • Adeverință de la medicul de familie care să ateste că sunteți apt pentru calificarea de Asistent Medical de Farmacie
  • Taxa de înscriere în valoare de 200 lei

Aceasta este oportunitatea dvs. de a vă construi o carieră într-un domeniu înfloritor și de a contribui activ la îmbunătățirea sănătății comunității. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon menționate anterior. Vă așteptăm să vă înscrieți și să începeți acest drum profesional împreună cu noi!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Record mondial omologat de Guiness World Records, pe Varful Omu
Next post Autosanitara tip A2, la Spitalul Voila