Se inmultesc cazurile de suicid prin spanzurare in Prahova?

365 este numărul urgențelor medicale în care au intervenit ambulanțele SAJ Prahova în cursul zilei de miercuri, 17 iulie.

9 aprilie: 370 de intervenții de urgență ale echipajelor de la Serviciul de Ambulanță Prahova. Din total, au fost 2 intervenții la accidente grave și 7 la accidente soluționate ca tamponări.
Din nefericire, însă, s-a înregistrat un nou caz de deces prin spânzurare, de această dată în satul Meri, comuna Drăgănești, victima fiind un bărbat de 31 de ani. Este, practic, al patrulea caz la indigo în numai 2 săptămâni, în județul Prahova!
Situații similare s-au înregistrat astfel: 2 aprilie (Florești, bărbat 65 de ani), 25 martie (Ploiești- bărbat de 27 de ani); 24 martie (Poienarii Rali- bărbat 56 de ani). Concomitent, în perioada menționată echipajele ambulanței au intervenit la mai multe cazuri de intoxicații voluntare cu medicamente sau substanțe chimice și la cel puțin două tentative de suicid: pe 26 martie, la Mizil (tânără de 18 ani) și pe 8 aprilie, la Gâlmeia, în cazul unei femei de 61 de ani.

foto: ziare.com

Al patrulea caz la indigo în numai 2 săptămâni, în județul Prahova!