SITUATIE CRITICA IN PRAHOVA! Au fost alese inca 4 unitati spitalicesti unde vor fi tratati pacienti asimptomatici!

Read Time:45 Second

Instituția Prefectului Județului Prahova anunță: Ca urmare a supraaglomerării spitalelor și secțiilor destinate tratării pacienților COVID-19, dar și pe fondul tendinței de creștere de la o zi la alta a numărului de cazuri nou confirmate, prin Ordin al ministrului Sănătății a fost luată decizia ca alte patru spitale din Prahova să aibă secții distincte pentru persoanele infectate cu noul coronavirus. Acestea sunt în Băicoi, Florești, Breaza și Câmpina, cumulând aproximativ 120 de locuri.

Potrivit autorităților, aici vor fi tratați doar pacienți asimptomatici care au nevoie de îngrijire medicală și simptomatici, dar cu forme ușoare ale bolii.

Secția de la Breaza a fost deja amenajată și va putea primi, momentan, 20 de pacienți, la secția Spitalului de Psihiatrie Voila din Câmpina sunt tratați, în prezent, pacienții depistați pozitiv în focarul identificat în această săptămână.

Celelalte două secții de la Băicoi și Florești sunt în curs de pregătire, conform precizărilor DSP Prahova.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ASTA ESTE DESPRE IGNORANTA: 1225 de cazuri noi! PRAHOVA: 103 cazuri noi. De la inceputul pandemiei, judetul a trecut de 2000 de cazuri!
Next post GCS: 1.075 de cazuri noi! IN SFARSIT, PRAHOVA SUB… 70 DE CAZURI NOI!