Solicitare din partea DSP PRAHOVA, pentru binele Spitalului de Pediatrie, ramas si el FARA APA CALDA

Read Time:43 Second

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova a transmis către Consiliul Local o adresă care…. Iată pune și maim ult în evidență… lanțul de probleme generate de sistarea furnizării apei calde în Ploiești. (în vreme ce ploieșetenii dorm de-a-n-picioarelea!). Concret, prin document se solicită să fie dispuse măsurile necesare pentru intrarea în legalitate a Spitalului de Pediatrie Ploiești, având în vedere că în acest moment unitatea medicală nu poate asigura apa caldă, condiție esențială pentru obținerea autorizației de funcționare.

Termenul până la care trebuia transmis un răspuns către DSP Prahova, cu privire la măsurile dispuse pentru intrarea în legalitate a Spitalului de Pediatrie, este 23 august.

Și, la urma urmelor nu e vorba de hârtii în sine, de… documente, ci de asigurarea condițiilor firești, absolut necesare într-u  spital (fie că e destinate copiilor sau adulților).

 Somn ușor, ploieșteni!!!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Feminitate dupa cancer – singurul program de reaccesare a feminitatii, dedicat femeilor diagnosticate cu cancer
Next post (P) Importanța analizelor medicale regulate pentru o viață sănătoasă