Soluția pentru imunitate scăzută (P)

Read Time:2 Minute, 43 Second

Te confrunți cu deficitul de vitamina D? Dorești să cauți o soluție pentru imunitate scăzută?

Vitamina D este un nutrient esențial care joacă un rol crucial în menținerea sănătății. Se știe că are un impact semnificativ asupra sistemului imunitar, iar o deficiență a acestui nutrient poate duce la slăbirea sistemului imunitar, ceea ce face dificilă lupta organismului împotriva infecțiilor și bolilor.

Mai multe studii au arătat că vitamina D joacă un rol esențial în reglarea sistemului imunitar. Aceasta poate activa și spori funcția celulelor imunitare, cum ar fi celulele T și macrofagele, care sunt responsabile pentru combaterea infecțiilor. O deficiență de vitamina D poate duce la o scădere a producției acestor celule imunitare, ceea ce duce la un răspuns imunitar slăbit.

Pe lângă rolul său în stimularea sistemului imunitar, s-a demonstrat că vitamina D are și proprietăți antiinflamatorii. Inflamația este un răspuns natural al sistemului imunitar pentru a lupta împotriva infecțiilor și rănilor, dar atunci când devine cronică, poate duce la dezvoltarea mai multor boli, cum ar fi diabetul, bolile de inimă și cancerul. Vitamina D poate ajuta la reglarea răspunsului inflamator, împiedicându-l să devină cronic și reducând riscul acestor boli.

LEAM vă sare în ajutor cu o largă ofertă de suplimente pe bază de vitamina D pentru a contracara efectele negative ale acestui deficit.

Vă prezentăm Vigantolvit, suplimentul cu vitamina D care îndeplinește toate nevoile unui organism slăbit, a cărui imunitate nu mai face față stresului patogenilor si stresului zilnic.

Vigantolvit – ce este?

Vigantolvit 2000 U.I. Vitamina D3 este un supliment alimentar care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. Vitamina D este este dizolvată în ulei vegetal fiind ușor de absorbit și de utilizat.

Vigantolvit- beneficii

Vigantolvit contribuie la menținerea sănătății sistemului osos, menținerea funcției musculare normale și la absorbția/utilizarea normală a calciului și a fosforului.

Vigantolvit – ce conține?

Acest supliment conține trigliceride cu catenă medie de ulei (ulei de palmier/cocos), gelatină de bovine, agent de întărire: glicerol, antioxidant: alfa-tocoferol, colecalciferol (vitamina D3).

Vigantolvit – care sunt precauțiile?

În general, suplimentele cu vitamina D nu provoacă efecte adverse, în special dacă nu se depășește doza zilnică recomandată de o capsulă pe zi. Cu toate acestea, exista o scurtă listă cu potențiale efecte adverse despre care ar trebui să fiți la curent:

• a nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
• a nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

• a nu se utiliza în parallel cu alte produse cu un conținut mare de vitamina D.
• Persoanele cu afecțiuni renale sau cu valori ridicate ale calciului (în sânge sau urină) sau cu antecetedente de pietre la rinichi ar trebui să consulte medicul înainte de a consuma un supliment alimentar care conține vitamina D.

De asemenea, nu uitați de faptul că suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Așadar, soluția pentru imunitate scăzută, pe lângă un stil de viață echilibrat si activ, este suplimentarea cu vitamina D. Este extrem de important să vă susțineți sistemul imunitar printr-un aport potrivit de vitamina D, însă uneori dieta nu este suficientă pentru a ajunge la niște valori optime. De aceea, apelarea la un supliment alimentar poate fi de un real ajutor pentru cei ce se confruntă cu o imunitate scăzută.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post De ce este atat de importanta bucataria si mobila bine fabricata (P)
Next post Caravana cu Medici, popas la Valea Calugareasca