0 3 minute 11 luni

Plosnitele de pat sunt daunatorii care creaza un disconfort destul de mare. Acestea se intalnesc deseori in salteaua patului, iar activitatea lor este una nocturna, atunci cand ies din ascunzisuri si incep sa se hraneasca. Intepatura plosnitelor este una destul de periculoasa, care poate crea, in unele cazuri, o iritatie destul de grava.

Plosnitele pot ajung in casa destul de usor. Acestea pot fi luate imediat pe haine chiar din taxi, de la teatru sau de la cinema. De aceea este foarte important sa nu stai in casa, mai ales in pat, cu hainele cu care ai fost afara.

Primul semn care ar trebui sa atraga atentia asupra unei infestari cu plosnite de pat este momentul de dimineata. Daca te trezesti cu mici bubite rosii pe corp, este destul de sigura ca te confrunti cu o problema cu plosnitele, iar primul pas pe care trebuie sa il faci este sa apelezi la o firma de dezinsectie profesionala.

Dezinsectia impotriva plosnitelor de pat

O firma care ofera servicii de dezinsectie plosnite de pat profesionala reprezinta cea mai buna solutie prin care poti scapa rapid, dar si cu o eficienta sporita de daunatori. Aceste companii DDD, sunt unele care detin cunostintele necesare, dar si insecticide avizate, precum si echipamente speciale, cu ajutorul carora pot elimina plosnitele rapid.

In general, o lucrare de dezinsectie plosnite de pat are un pret putin mai ridicat comparative cu o lucrare de dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie, insa pretul ramane unul destul de accesibil. In medie, pretul de pornire al unei dezinsectii impotriva plosnitelor este de aproximativ 170-180 lei, pentru un spatiu de aproximativ 30-35mp (similar unei garsoniere) si poate ajunge in cazul unui spatiu mai mare, 4-5 camere (aproximativ 100 mp), la un cost de 270-280 lei.

Recomandat este sa alegi firma de dezinsectie foarte atent. Ai grija ca acesta sa fie una 100% autorizata, pentru ca doar aceste companii pot achizitiona acele insecticide eficiente si necesare pentru un rezultat rapid.