Spitalul municipal Schuller primeste, de sambata, pacienti Covid

Read Time:57 Second

S𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘔𝘶𝘯𝘪𝘤𝘪𝘱𝘢𝘭 𝘗𝘭𝘰𝘪𝘦ș𝘵𝘪 primește începând de astăzi, pacienți Covid – 19.

Subprefectul județului, Alexandru Vane, a mers în această dimineață, alături de reprezentanți ai autorității locale într-o ultimă vizită a noii secții suport Covid-19 de la Spitalul Municipal Ploiești, până ce aceasta va deveni funcțională. Începând de astăzi, 16 octombrie, Spitalul Municipal Ploiești pune la dispoziție o secție destinată îngrijirii pacienților Covid-19 cu 20 de paturi.

De amintit că, în cursul săptămânii care a trecut, s-au alăturat spitalelor suport Covid-19, 𝘚𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘖𝘳ăș𝘦𝘯𝘦𝘴𝘤 𝘝ă𝘭𝘦𝘯𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘔𝘶𝘯𝘵𝘦 (cu un număr de 12 paturi) și 𝘚𝘱𝘪𝘵𝘢𝘭𝘶𝘭 𝘋𝘢𝘳𝘪𝘶𝘴 𝘔𝘦𝘥𝘪𝘤𝘢𝘭 𝘊𝘦𝘯𝘵𝘦𝘳 𝘥𝘪𝘯 𝘗𝘭𝘰𝘱𝘦𝘯𝘪 (cu un număr de 20 de paturi).

Autoritățile județene mulțumesc pe această cale reprezentanților medicali disponibili să înceapă această luptă cu virusul SARS-CoV2 alături de pacienți și mulțumesc și autorităților locale care au făcut demersurile necesare pentru a mari numărul de paturi destinate îngrijirii pacienților Covid-19. Aceștia au avut sprijin total, oferit de reprezentanți ai Instituției Prefectului Județul Prahova, ai Direcției de Sănătate Publică Prahova, ai Casei de Asigurări de Sănătate Prahova, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova și ai Serviciului de Ambulanță Județeană Prahova.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 65 de copii si adolescenti si 26 de octogenari confirmati pozitiv in ultimele 24 de ore
Next post Record zilnic de cazuri Covid-19 in Prahova