STIRE COVID: In Sinaia a fost realizata imunizarea in masa!

Read Time:51 Second

În Sinaia a fost realizată imunizarea în masă prin vaccinare și trecerea prin boală. Informația a fost confirmată de primarul orașului, Vlad Oprea.

Autoritățile anunță că, începând cu data de 18.04.2022 Centrul de Vaccinare Sinaia se va închide definitiv, după ce a fost analizată situația vaccinării pentru ultimele 14 zile.

“Vreau să mulțumesc personalului medical angrenat în această activitate pentru eficiența de care a dat dovadă,  amintind că Sinaia a avut rezultate remarcabile și a fost luni la rând în topul orașelor în privința ratei de vaccinare. De asemenea, mulțumesc  pentru colaborarea impecabilă Instituției Prefectului Prahova, Centrului Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Prahova, DSP Prahova pentru îndrumare și suport cât și celor de la STS Prahova, care au remediat de fiecare dată cu promptitudine orice eroare generată de dispozitivele tehnice”, a transmis Vlad Oprea, primarul orașului.

Persoanele care mai au de făcut rapelul au fost contactate telefonic și au fost direcționate către cele două centre de vaccinare care vor rămâne deschide la nivel de județ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Concediu si indemnizatie pentru ingrijirea bolnavilor de cancer de peste 18 ani
Next post Noi prevederi ale legii 73/30 martie 2022, ce vizeaza concediul si indemnizatia privind carantinarea