TRAGEDIE la poarta Spitalului Municipal Ploiesti! Ca o ironie a sortii, la un pas mai incolo e Serviciul de Medicina Legala (MORGA!)

Read Time:1 Minute, 48 Second

O întâmplare… sau???

În cursul zilei de vineri, un bărbat de 86 de ani a murit fix în fața intrării Spitalului Municipal Ploiești (Schuller). Se pare că circumstanțele sunt încă învăluite în… semne de întrebare!

„Având în vedere tragicul eveniment întâmplat astăzi în fața Spitalului Municipal Schuller, primarul Andrei Volosevici a dispus de urgență cercetarea celor întâmplate și verificarea camerelor de filmat.

În situația în care se dovedește că angajații spitalului nu au acționat cu bună credință, vor fi aplicate sancțiuni disciplinare.

„Informațiile pe care le-am primit în primă fază sunt contradictorii, de aceea am dispus aceste verificări. Indiferent de funcție suntem în primul rând oameni și dacă se dovedește vinovăția salariaților de la spital vom merge chiar până la desfacerea contractului de muncă.”, a declarat primarul Andrei Volosevici” este postarea de pe contul de socializare al Primăriei Ploiești text care, iată, confirmă… valul de incertitudini…

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, George Duţă, a precizat, că un echipaj cu medic a intervenit în Ploieşti, în zona Spitalului Municipal, unde un bărbat de 86 de ani se afla în stare de inconştienţă.

Pacientul a fost supus manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat.

Dacă ceea ce spun anumite surse, anume că, deși bărbatul ar fi căzut ca secerat, paznicul a ignorat urgența cu toate că nenorocirea s-a petrecut sub ochii săi, e GRAV!!!!!…

„La data de 27 mai, în jurul orei 11,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că pe strada Ana Ipătescu din municipiu se află o persoană inconştientă.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 86 de ani, care a fost declarat decedat de către personalul medical sosit la faţa locului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova.  

Din primele verificări efectuate de poliţişti, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei. 

Având în vedere situația de fapt, acum cel mai important e ceea ce va scoate la iveală ancheta…

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %
Previous post Comisie mixta constituita pentru verificari la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti
Next post Nenorocirea de la Schuller- chiar de Ziua Internationala a Medicinei de Urgenta. Reactie a conducerii spitalului… ioc! mai asteptam…