ULTIMA ORA: Ministrul Sanatatii a anuntat al 5-lea caz confirmat de coronavirus in Romania

Read Time:1 Minute, 8 Second

Al cincilea caz de infecție cu coronavirus a fost confirmat miercuri în România. Tot în… județul Timiș, a anunțat ministrul Sănătății, Victor Costache.

Potrivit informațiilor de ultim moment, este vorba despre o persoană care a intrat în contact cu pacientul pentru care s-a confirmat prin teste, infectarea, în cursul zilei de marți, 3 martie.

Este vorba despre unul dintre contacţii bărbatului de 47 de ani, din Timişoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri (marţi – n.r.). Mai precis, este nepotul acestuia în vârstă de 16 ani. Conform primelor informaţii din partea DSP Timiş, tânărul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş din Timişoara. De asemenea, rezultatele de astăzi (miercuri – n.r.) ale probelor luate de la bărbatul de 47 de ani sunt negative şi urmează conform procedurii un nou test la distanţă de 24 de ore faţă de ultimul realizat”, au transmis reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică.

Detalii: https://www.bucurestibusiness.ro/ultima-ora-ministrul-sanatatii-a-anuntat-al-5-lea-caz-confirmat-de-coronavirus-in-romania/

Este vorba despre unul dintre contacţii bărbatului de 47 de ani, din Timişoara, care a fost depistat pozitiv în cursul zilei de ieri (marţi – n.r.). Mai precis, este nepotul acestuia în vârstă de 16 ani.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 40 de donatori de sange din Prahova au fost recompensati de Crucea Rosie Prahova
Next post Mihaela Bilic: reteta de crestere a imunitatii