Ultimele 3 zile in Prahova: 44 de persoane implicate în 10 accidente rutiere. Barbat atacat cu furca, altul preluat de elicopterul SMURD

Read Time:1 Minute, 12 Second

Nu mai puțin de 44 de persoane au fost implicate, în ultimele trei zile în cele… 10 accidente rutiere petrecute pe raza județului Prahova.
Potrivit raportului de activitate al Serviciului Județean deAmbulanță Prahova, mare parte dintre victime s-au ales cu traumatisme cranio-faciale sau abdominale, mulțime leziuni, escoriații, fracturi ale membrelor, marci traumatice vizibile, traumatism la șold, fracturi la arcurile costale etc.
Demn de remarcat, în cursul zilei de 5 iulie, s-a intervenit în satul Nucșoara de jos, pentru un bărbat de 35 de ani, victimă a unei agresiuni. Mai precis, victima a fost atacată cu o FURCĂ. Ca urmare, s-a ales cu plăgi la nivelul parieto-occipital stâng, fronto-parietal drept, dar și la nivelul flancului drept, traumatism torace posterior stâng, și cu plăgi la nivelul antebrațelor și al membrelor inferioare.
De asemenea, în cursul aceleiași zile, prima intervenție a fost la Coranii de Jos, în cazul unui bărbat de 58 de ani care s-a ales cu politraumatism în urma căderii de la o înălțime de 6 metri. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, un traumatism toracic și, în observație, pneumotorax-drept. Pacientul a fost predat unui elicopter SMURD.

În cursul zilei de 5 iulie, s-a intervenit în satul Nucșoara de jos, pentru un bărbat de 35 de ani, victimă a unei agresiuni. Mai precis, victima a fost atacată cu o FURCĂ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Prima zi a lunii iulie: 6 accidente rutiere grave în Prahova, intre care unul MORTAL!
Next post In ultimele 24 de ore, in Prahova, 6 accidente rutiere grave, dintre care unul mortal, altul soldat cu o victima in coma profunda