Un copil moare de gripa in spital. Nu era firesc, avand in vedere gravitatea evenimentului, sa se comunice oficial? Am trimis mail, am solicitat informatii, NICIUN RASPUNS

Read Time:57 Second

Umblă vorba prin… târg,  (dar într-un asemenea caz GRAV e nevoie de o confirmare oficială dar și de explicații…, LOGIC,NU-I AȘA?!?!) că o copilă de doar 4 ani ar fi murit duminică seară, la Spitalul de Pediatrie Ploiești, din cauza virusului gripal tip A.

Se pare că micuța fusese transferată, cu convulsii febrile, de la Spitalul de Boli Infecțioase (Movila) la Pediatrie în stop cardio -respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, micuța nu a mai putut fi salvată.

Decesul copilei s-ar fi produs duminică seară, la ora 19.00.

 Cum am aflat vestea, am încercat ORE ÎN ȘIR în cursul zilei de luni să apelăm telefonic Spitalul de Pediatrie, pentru a solicita un punct de vedere din partea directorului, așa cum e firesc.  Menționăm că pe parcusrul a cel puțin 4-5 ore am sunat în continuu. Din centrala spitalului, la tasta 4- „operatoare” NU A RĂSPUNS NIMENI. Am încercat si pe telefonul indicat pe site-ul spitalului, ca fiind numărul de telefon unde se pot obține direct informații publice (un număr de telefon mobil), unde, de asemenea, NU A RĂSPUNS NIMENI!

Toate detaliile-AICI.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Avantajele sobelor pe lemne si de ce sunt o alegere buna?
Next post Decizia CNAS privind valoarea punctelor şi a sumei lunare orientative pentru medicii stomatologi