UN NOU FOCAR… depistat de aceasta data la Barcanesti. A crescut si numarul cazurilor din focarul de la Centrul de Plasament din Filipestii de Targ!

Read Time:50 Second

Direcția de Sănătate Publică Prahova anunță că a identificat UN NOU FOCAR în cadrul unui atelier din Bărcănești. Concret, patru angajați dintre cei 26 testați au fost confirmați cu SARS-CoV-2. Spațiul de lucru a fost dezinfectat, iar activitatea a fost sistată până pe data de 21 septembrie.

În continuarea informării privind situația cazurilor confirmate, în data de 04 septembrie, la Centrul de plasament de la Filipeștii de Târg, aflat în subordinea DGASPC Prahova, trebuie știut că, în urma retestării tuturor beneficiarilor, au mai fost descoperiți ca fiind infectați cu noul coronavirus încă 7copii, numărul minorilor confirmați ajungând la 20.

Tot aici, încă două persoane, din rândul angajaților, au fost testate pozitiv. Astfel, focarul are în prezent 27 de cazuri active (20 de beneficiari și 7 angajați). Copiii nou confirmați au fost evaluați și izolați la Spitalul Municipal din Câmpina. În prezent, în unitatea medicală sunt internați nouă dintre cei 20 de beneficiari, iar ceilalți 11 sunt izolați în centrul de plasament, transmit autoritățile.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ALERTA: 10 copii confirmati pozitiv in ultimele 24 de ore in Prahova!
Next post Prahova a raportat azi 70 de cazuri noi, dintre care 2 sunt copii! Care e situatia la nivel national?