Val de urgente de Pasti, in Prahova. Nu au lipsit agresiunile, plagile prin injunghiere sau lovire cu toporul, tentativele de suicid…

Read Time:3 Minute, 16 Second

În perioada 25-29 aprilie, număr record de intervenții la SAJ Prahova. Practic, potrivit raportului de activitate, echipajele au avut 1908 intervenții în tot județul. Din total, 15 au fost accidente rutiere grave, ultimul petrecut pe DN1 la intersecția cu drumul spre Florești, soldându-se cu nu mai puțin de 10 victime, dintre care 6 rănite grav.
Astfel, în cursul zilei de 25 aprilie, o primă intervenție majoră a fost în cazul unei femei de 66 de ani de la Podul Vadului, cu arsuri de gradele I și II cu lichid fierbinte, rănile cuprinzând 18% din suprafața corporală.
A urmat, la ora 17.45, un accident rutier pe Aleea Strejnic din Ploiești. Victima: un puști de 14 ani cu traumatism la membrul inferior drept.
Jumătate de oră mai târziu, s-a intervenit pe Aleea Arinului unde, în urma unui accident rutier, o femeie de 71 de ani s-a ales cu traumatism membru superior stâng și puseu HTA.
Pe seară, un copil de numai 3 ani și o femeie de 33 de ani au ajuns la spital după un accident pe strada Deltei din municipiul Ploiești, tot din pricina unui accident rutier.
În aceeași zi, la ora 22.10, s-a intervenit în Bușteni, la un accident rutier, în urma căruia un băiat de 19 ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral.
Ziua de 26 aprilie a început, din nefericire cu încă un caz de deces prin spânzurare, de această dată la Aluniș. Victima, un bărbat de 45 de ani. Exact la aceeași oră (14.15), la Loloiasca, s-a intervenit la un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 34 de ani, căzut dintr-o căruță, în stare de inconștiență, cu traumatism cranio-cerebral, care a fost preluat de un elicopter SMURD.
În jurul orei 15, la Rotari, un pieton de 48 de ani a avut nevoie de intervenție de urgență, după ce, din pricina unui accident rutier, a suferit un traumatism cranio-cerebral.
La ora 22.34, s-a intervenit la Pucheni, de unde au fost preluați doi bărbați (34 și, respectiv, 40 de ani), cu plăgi înjunghiate.
În cursul zilei de 27 aprilie, au fost două accidente grave, la Tătărani și Ploiești, soldate, în total, cu trei victime, toate cu traumatisme cranio-cerebrale.
De asemenea, în aceeași zi, la Spitalul din Câmpina a fost adus un bărbat de 35 de ani din Valea Târsei, cu intoxicație acută voluntară polimedicamentoasă.
La ora 20.47 s-a intervenit al Nucșoara, pentru victima unei tentative de suicid prin autoagresiune- plăgi prin injunghiere parasternal stâng; este vorba de un tânăr de 24 de ani.
În ziua de Paști, au fost 3 accidente rutiere soldate cu 5 victime, la Strejnic, Azuga și Poian Vărbilău.
În aceeași zi, s-a intervenit la Tinosu în cazul unei femei în vârstă de42 de ani cu intoxicație acută voluntară cu o substanță toxică.
În ziua de 29 aprilie, în județul Prahova s-a înregistrat 4 accidente rutiere grave, cu mai multe victime, dintre care, majoritatea au suferit traumatisme cranio-cerebrale dar și alte leziuni.
Accidentele s-au petrecut la Gura Vitioarei, Poienarii Burchi, Valenii de Munte și pe DN1 la intersecția cu drumul spre Florești. Acest din urmă eveniment s-a soldat cu 10 victime, dintre care 5 rănite grav. O femeie de 30 de ani s-a ales cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență și traumatism la membrul superior stâng.
În cursul aceleiași zile, o femeie din Brebu a ajuns la spial după ce a fost agresată și a suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență, plagă frontală și occipitală, fiind găsită în stare de comă. Asta după ce victima a fost lovită cu toporul.

În perioada 25-29 aprilie, număr record de interveții la SAJ Prahova. Practic, potrivit raportului de activitate, echipajele au avut 1908 intervenții în tot județul.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Miercuri, 24 aprilie, 346 interventii de urgenta la SAJ Prahova
Next post PRAHOVA: In perioada minivacantei, 58 de victime din accidente rutiere si 130 de cazuri cu afectiuni cardiace grave