Valul 6 e… aici! 5 localitati prahovene, in SCENARIUL GALBEN! Pe lista e si resedinta judetului!

Read Time:48 Second

Din păcate tot mai multe autorități, începând de la ministrul Sănătății dar și medicii din spitale și cabinete spun că România a intrat în… Valul 6 al pandemiei.

Actualmente, potrivit raportărilor, în Prahova, cinci localități, inclusiv municipiul Ploiești, au intrat deja în SCENARIUL GALBEN, având rată a incidenței mai mare de 1,5 la 1.000 de locuitori.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Prahova a raportat că cinci localități (dintre care 2 orașe) din județ au rata incidenței cumulative a Covid-19 mai mare de 1,5 la 1.000 de locuitori.

 Acestea sunt localitățile aflate în SCENARIUL GALBEN:

Conform datelor publicate de DSP Prahova, marți, 12 iulie, cinci localități figurează în scenariul galben. Este vorba despre Gherghița (2,53), Vălenii de Munte (1,83), Municipiul Ploiești (1,61), Păulești (1,61) și Cocorăștii Mislii (1,55). (N.R: Sperăm ca numărul acestora și nici incidența să nu mai crească!)

 Așadar, precauție maximă! Spre binele tuturor!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Infectiile urinare afecteaza cel putin 5 din 10 femei; Care este tratamentul
Next post MARTI, 3 CEASURI BUNE: GEST IMPRESIONANT al unor salvatori prahoveni. Aflati in timpul liber, au stins pericolul unei tragedii de proportii