Veste asteptata cu nerabdare: Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Ploiesti va beneficia de o parcare spatioasa si moderna!

Read Time:1 Minute, 11 Second

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești va avea în vecinătatea sa o parcare modernă și încăpătoare, destinată pacienților și aparținătorilor.

Administrația județeană anunță că a demarat lucrări ample de modernizare și reabilitare la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Acestea au început anul trecut, cu modernizarea secției Cardiologie, iar ulterior, programul de îmbunătăţire a infrastructurii spitaliceşti a continuat cu secţiile Interne, Ortopedie, Chirurgie vasculară și Neurologie. Conform calendarului stabilit, în prezent se modernizează Unitatea de Primiri Urgențe (UPU).
Amenajarea unei parcări noi, moderne, destinată în primul rând pacienților și aparținătorilor reprezintă, de altfel, un obiectiv prioritar în ceea ce privește unitatea sanitară prahoveană. În acest sens, Consiliul Județean Prahova a obținut recent, de la Primăria Ploiești, printr-o hotărâre de Consiliu Local terenul afarent, cu o suprafață de aproximativ 4000 metri pătrați.
Realizarea acestei noi parcări, de utilitate publică, va fi finanțată din bugetul județului Prahova. Este important ca, pe lângă modernizarea spitalului și dotarea acestuia cu aparatură medicală performantă, să existe și o parcare corespunzătoare, la standarde europene, care să vină în sprijinul prahovenilor.
IMPORTANT: Modernizarea SJU Ploiești, face parte dintr-un proiect amplu, derulat de Consiliul Județean Prahova, proiect ce vizează reabilitarea celei mai mari unități spitalicești din județ, Sănătatea fiind una din prioritățile mandatului președintelui Bogdan Toader.

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Ploiești va avea în vecinătatea sa o parcare modernă și încăpătoare, destinată pacienților și aparținătorilor.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Aproape 4.500 de cazuri de infectii respiratorii acute (IACRS) in Prahova, in saptamana 21-27octombrie
Next post Inca o veste care confirma ritmul in care se modernizeaza SJU Ploiesti. Asta inseamna si dotari cu aparatura de ultima generatie!