Veste buna: 38 milioane de lei pentru dotarea spitalelor Municipal si de Pediatrie din Ploiesti

Read Time:58 Second

Primăria Municipiului Ploiești informează că a obținut finanțări europene de peste 38 milioane de lei pentru dotarea spitalelor Municipal și Pediatrie din Ploiești, din cadrul apelului “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”

Joi a fost publicată lista obiectivelor de investiții selectate pentru finanțare prin PNRR în cadrul PNRR/2022/ C12/MS/I2.4/ Echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale.

Municipiului Ploiești i s-au aprobat încă două proiecte pentru finanțare europeană, respectiv “Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul de Pediatrie Ploiești” valoarea totală a proiectului fiind de 17.854.410,07 lei și “Reducerea riscului de infecții nosocomiale în Spitalul Municipal Ploiești” valoarea totală a proiectului fiind de 14.645.964,00 lei.

Acestea se adaugă contractului de finanțare pentru dotarea cu echipamente moderne a Secției de Ambulatoriu a Spitalului de Pediatrie Ploiești, semnat în luna februarie 2023.

Municipiul Ploiești este singurul din tara care a obținut un număr de 3 contracte de finanțare pentru sectorul medical pe acest apel.

“Continutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

„PNRR: Finanțat de Uniunea Europeană- UrmătoareaGenerațieUE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post ORDIN DE PREFECT in cazul unui bebelus ajuns in stare critica la Spitalul de Pediatrie Ploiesti: se instituie o comisie mixta de verificare a cazului. Copilul e la ATI!
Next post (P) Gandaci de bucatarie: Identificare, riscuri si solutii de combatere oferite de Compania DDD®