Vesti pentru pensionarii ploiesteni; cum pot face analize medicale gratuite

Read Time:44 Second

Primarul Andrei Liviu Volosevici anunță relansarea programului social dedicat pensionarilor ploieșteni, prin intermediul căruia aceștia vor beneficia, anual, de o serie de analize medicale gratuite, începând cu 01 iunie 2022. În cadrul unui parteneriat public privat, la nivelul Spitalului Municipal Ploiești, se vor asigura, prin sponsorizare, servicii medicale constând într-un set de investigații paraclinice (analize medicale de laborator), în valoare de 115 lei/ pachet/ persoană.

IMPORTANT: De aceste servicii medicale gratuite vor beneficia, lunar, câte 100 de seniori ploieșteni, care vor fi nominalizați de către Asociațiile de pensionari din orașul nostru.Contractele de sponsorizare, încheiate în acest context de către municipalitate și Spitalul Municipal Ploiești, se vor derula pe o perioadă de 12 luni.

ATENȚIE: Pachetul de servicii medicale cuprinde următoarele analize de laborator uzuale, care se vor efectua gratuit, respectiv: hemogramă, glicemie, colesterol, trigliceride, uree, creatinină, acid uric, TGP, TGO, sumar de urină.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Comunicat de presa finalizare proiect „Dotarea Ambulatoriului de Specialitate din Valenii de Munte in vederea cresterii accesibilitatii serviciilor de sanatate pentru populatie”
Next post (P) Neurofeedback pentru TSA  (autism) – o șansă pentru o viață normală pentru copii