Webinar gratuit cu noutati specifice asigurarilor de sanatate

Read Time:41 Second

Camera de Comert si Industrie Prahova, in colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului Prahova, organizeaza periodic sesiuni de informare – clarificare a unor aspecte de interes cu privire la aplicabilitatea actelor normative specifice asigurarilor de sanatate.

 

In contextul pandemiei COVID-19, odata cu instituirea starii de urgenta, apoi a starii de alerta, un seminar pe aceasta tema, programat pentru data de 18 martie a.c., a fost amanat. In cele peste doua luni care au trecut de la amanarea acestui eveniment, la problematica anuntata pentru martie s-au adaugat noi si deosebit de importante aspecte legate de aplicabilitatea actelor normative specifice asigurarilor de sanatate.

 

Pentru a putea afla aceste noutati in domeniu, puteti participa la webinarul intitulat „Clarificarea unor aspecte privind aplicabilitatea actelor normative specifice asigurarilor de sanatate”.

Detalii pe Prahova Business.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 196 de cazuri noi de Covid-19, dintre care unul in PRAHOVA!
Next post VESTE BUNA: Prima prelevare de plasma cu anticorpi pentru coronavirus la Centrul de Transfuzie Sanguina Ploiesti