Weekend pe drumurile prahovene: 12 accidente rutiere grave. Mai multe victime s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale sau la coloana cervicala

Read Time:1 Minute, 3 Second

În intervalul 20-22 septembrie, ambulanțele SAJ Prahova au fost solicitate în peste 1000 de urgențe. Dintre acestea, 12 au fost accidente rutiere grave. Unele dintre acestea s-au soldat cu mai multe victime, între care și copii. În total, numărul răniților din accidentele rutiere a fost 28. câțiva au refuzat, însă, transportul la spital.
Demn de precizat, mare parte dintre victime s-au ales cu traumatisme cranio-cerebrale, plăgi auriculare, traumatisme la coloana cervicală, traumatisme lombare sau toracice, traumatisme la membre, plăgi, escoriații, fracturi etc.
În cursul zilei de luni, 23 septembrie, potrivit raportului de gardă, echipajele SAJ Prahova au intervenit în 346 de urgențe, dintre care 4 au fost accidente rutiere grave (la Vălenii de munte, Ploiești și Breaza). În cazul evenimentului de pe raza orașului Breaza, un biciclist de 58 de ani a suferit un stop cardio-respirator fiind transportat la spital în curs de resuscitare și cu traumatism cranio-cerebral grav.
Tot în cursul zilei de luni, la Vălenii de munte s-a intervenit și pentru o femeie de 42 de ani, diagnosticată cu intoxicație voluntară medicamentoasă.

foto: ziare.com

În intervalul 20-22 sepetembrie, ambulanțele SAJ Prahova au fost solicitate în peste 1000 de urgențe.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 7 noi ambulante SMURD in Prahova
Next post Mesajul ministrului Sanatatii, Sorina Pintea cu ocazia Zilei Mondiale a Farmacistului