Zi neagra la Serviciul de Ambulanta Prahova. Două accidente rutiere grave, dintre care unul mortal

Read Time:56 Second

335 intervenții de urgență pentru echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Prahova în cursul zilei de marți, 16 aprilie. O zi… neagră.
Din nefericire, au fost două accidente grave în județ. Pentru unul s-a intervenit la 14.19 minute, la Bucov. Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui bărbat de 75 de ani, cu traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conștiență. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.
La ora 21.04 s-a intervenit pe Bdul Republicii, pentru un accident rutier soldat cu pierderea unei vieți. Victima, o femeie de 60 de ani, cu politraumă severă. La sosirea echipajelor de urgență, victima, PIETON, era deja decedată. Femeia avea leziuni incompatibile cu viața.
La primele ore ale dimineții, tot pe Bdul Republicii, s-a intervenit în cazul unei femei căzute de la etajul 6 al unui bloc. Victima, în vârstă de 39 de ani a fost găsită decedată, cu politraumă severă prin precipitare.

335 intervenții de urgență pentru echipajele Serviciului Județean de Ambulanță Prahova în cursul zilei de marți, 16 aprilie.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ce este si cum se manifesta un accident vascular cerebral
Next post Peste 300 de cazuri la Ambulanta. Un nou deces prin spanzurare si o victima a drogurilor