CAND VREI, POTI! Si… chiar SALVEZI VIETI! Cum a scapat din ghearele mortii un localnic din Bustenari?!

Read Time:1 Minute, 12 Second

În această după-amiază Serviciul de Ambulanță Prahova a fost solicitat prin apel 112 pentru a interveni în localitatea Buștenari pentru un bărbat de 78 de ani cu insuficiență respiratorie cronică, dependent de concentrator de oxigen.

La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgență cu o ambulanța 4×4 ajungând la pacient cu ajutorul unei echipe a Inspectoratului pentru Situații de Urgență care a intervenit pentru asigurarea accesului (In urma viscolului, drumul de acces fusese blocat de arbori).

Prefectul Virgiliu Daniel Nanu a fost alături de echipele SAJ și ISU la fața locului, pentru a se asigura de eficacitatea intervenției, dar și de finalizarea cu succes a acesteia. Pacientului i-a fost asigurat oxigenul necesar până la urcarea în ambulanță (aici trebuie să amintim și să mulțumim totodată, pentru spiritul civic și dorința de implicare a unui cetățean care fiind în trecere cu ATV-ul prin zona respectivă nu a ezitat să sprijine intervenția).

Pacientul a fost transportat în siguranță către Spitalul Municipal Câmpina, unde i se oferă îngrijirile necesare.

Conducerea Instituției Prefectului mulțumește pe această cale, echipelor ISU Prahova care de-a lungul zilei au avut multiple intervenții din cauza fenomenelor meteo nefavorabile, dar și celorlalte instituții care odată cu activarea comandamentului de iarnă și-au făcut datoria, sprijinind reluarea bunului mers al activităților din județ, atât cât a permis situația în teren.

Fii și tu OM! Poți învăța din întâmplarea asta! Poți lua exemplu!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Petrece-ți serile îmbrăcată într-o pijama satin elegantă (P)
Next post Prevenirea risipei de alimente în restaurantul dumneavoastră și beneficiile acestei practici (P)